Röntgenvård & undersökningsrum

Inom bild- och funktionsdiagnostik kan kroppens funktion studeras ända ner på molekylär nivå. För röntgenbilden är kontrasten av största vikt. Skillnaden i röntgenstrålningarnas dämpning visar på avgränsningen mellan olika organ, samt skiljer friska från sjuka vävnader. Exempel på diagnostiska modaliteter är konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, nuklearmedicin och magnetresonanstomografi. Bilder lagras och kommuniceras via det centrala begreppet PACS, Picture Archiving and Communication System. För att säkra bildernas kvalitet skall medicinska bilder vara DICOM-standardiserade. Våra arbetsstationer och bildskärmar finns med DICOM som tillval och platsar inom alla verksamheter. Tillhörande väggstativ, bordsstativ och vagnar både med och utan batteridrift och tvättbara tangentbord samt möss finns även i vårt sortiment.

Några av våra leverantörer på detta område är:
Amico, Ergotron, ITD, Man & Machine och Onyx. Se alla våra leverantörer här.

Panel-PC för vården, MATE

Välkommen att ringa oss eller använd vårt kontaktformulär!

Vi hjälper gärna till att utforma en optimal lösning för just dina behov! Tillsammans går vi igenom vilka önskemål och krav som finns och utformar en produkt som passar.

Röntgenvård och undersök-
ningsrum

Hos JoR hittar du arbetsstationer och bildskärmar med DICOM som tillval, för röntgenvård och undersökningsrum. Tillhörande väggstativ, bordsstativ och vagnar både med och utan batteridrift och tvättbara tangentbord samt möss finns även i vårt sortiment. Välkommen att kontakta oss!

Panel-PC MATE

För arbete som kräver högupplöst bild. Djup svärta och nyanserad gråskala.

LÄS MER

MEDDP

MEDDP är en serie bildskärmar för vården tillverkade i helt slät design med dolda knappar. Med/utan touch. IP22-kapslad.

Inom bild- och funktionsdiagnostik kan kroppens funktion studeras ända ner på molekylär nivå. För röntgenbilden är kontrasten av största vikt. Skillnaden i röntgenstrålningarnas dämpning visar på avgränsningen mellan olika organ, samt skiljer friska från sjuka vävnader. Exempel på diagnostiska modaliteter är konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, nuklearmedicin och magnetresonanstomografi.

Vagn för vården med fast höjd vexio-cart

vexio-cart Plus

Kompakt vagn i fast höjd med stadig bas för upp till 65 kg i totalvikt. Extra god plats för kablage och eluttag.

LÄS MER

Vagn för vården pro-cart med elektrisk höjdjustering

pro-cart

Stark och stabil vagn med elektrisk höjdjustering. Klarar en lastvikt på upp till 80 kg.

LÄS MER

Vagn för vården Hummingbird Laptopvagn med manuell höjdjustering

Hummingbird laptopvagn

Laptopvagn med manuell höjdjustering. Lättmanövrerad med stora hjul. Kan utrustas med en mängd olika tillbehör.

LÄS MER

Upower Pro

Strömförsörjer din dator, vagn eller annan medicinsk utrustning.

Bilder lagras och kommuniceras via det centrala begreppet PACS, Picture Archiving and Communication System. För att säkra bildernas kvalitet skall medicinska bilder vara DICOM-standardiserade. Våra arbetsstationer och bildskärmar finns med DICOM som tillval och platsar inom alla verksamheter.

Tillhörande väggstativ, bordsstativ och vagnar både med och utan batteridrift samt tvättbara tangentbord och möss finns även i vårt sortiment.

Trådlös optisk mus med IP65-klassning

C Mouse

Optisk IP65-klassad mus.

LÄS MER

Tvättbart och hygieniskt tangentbord Very Cool Flat

Very Cool Flat

Både tangentbord och överdrag går att doppas, sköljas, sprayas eller torkas med vanligt förekommande desinfektionsmedel.

LÄS MER

Kompakt tangentbord för vården

Its Cool Flat

IP65-klassat tvättbart tangentbord med silikonskydd och samma tryckkänsla som ett vanligt tangentbord.

LÄS MER

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till att utforma en optimal lösning för just dina behov! Tillsammans går vi igenom vilka önskemål och krav som finns och utformar en produkt som passar.

Ring oss på 018-34 28 20 eller använd vårt kontaktformulär.