Våra utvalda leverantörer

Amico har en rik produktportfölj med det mesta inom sjukhusinredning och medicinsk utrustning. JoR AB är svensk återförsäljare för deras vagnar och armar för vården. Företaget är beläget i Kanada.

Axiomtek är tillverkare av medicinskt godkända datorer. Företaget grundades 1990 och sedan starten har de framgångsrikt fått internationellt erkännande för sina innovativa mönster och enastående kundnöjdhet. Företaget är beläget i Taiwan.

Medicinvagnar, bordsstativ och väggmonteringar som underlättar för vårdgivare i deras arbete. Företagets huvudkontor är beläget i USA.

ITD GmbH har utvecklat, producerat och marknadsfört medicinska fästen och utrustningsvagnar i över 20 år. ITDs mycket professionella produktlösningar för stationära och mobila utrustningsfästen används inom en mängd olika tillämpningsområden inom medicinteknik. Företaget är beläget i Tyskland.

KEY-TEK är tillverkare av medicinska tangentbord och möss.

Företaget är beläget i Kina.

Man & Machine har tillverkat specialprodukter från hårdvara sedan 1982. Idag är kärnan i deras portfölj vattentäta tangentbord och möss. Man & Machine bygger kvalitetsprodukter utvecklade för bästa användbarhet. Företaget är baserat i Nederländerna.

Onyx Healthcare Inc. är ett professionellt medicinskt IT-företag som tillhandahåller pålitliga, innovativa produkter, kundcentriska designtjänster och medicinska pc-lösningar. Företaget är beläget i Taiwan.

ProKeys designar och säljer inmatningsenheter framgångsrikt sedan 1996. Tangentbordsfamiljen Evo-Boards lanserades 2009 och erbjuder moderna och funktionella produkter med innovativ design. Företaget är beläget i Tyskland.

SmartFoot är specialister på smarta innovationer och erbjuder ett stort sortiment av medicintekniska konstruktioner. Allt från det simplaste apparatfästet till det mest komplexa apparatstativet. Ytan som dessa vagnar upptar är minsta tänkbara för att få en stabil vagn. Företaget är beläget i Sverige.

SOT Medical Systems är ett familjeföretag som grundades 1988. Sedan 1991 har företaget agerat inom kardiologi, angiografi och flebografi. SOT har som mål att erbjuda de mest avancerade, omfattande och exakta vaskulära diagnostiksystemen till sina kunder. Företaget är beläget i Österrike.