Nyhetsbrev

Nedan finns ett arkiv över tidigare nyhetsbrev. Observera att tillfälliga erbjudanden, som kan förekomma i vissa nyhetsbrev, endast gäller vid utskickstillfället. Du har möjlighet att sortera nyhetsbreven i datumordning, eller ämne. Det går också bra att använda sökrutan.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev!

I våra nyhetsbrev kan du läsa om nyheter, erbjudanden och intressanta applikationer.

DatumÄmneInnehåll
2021-06-22Fler hälsoundersökningar på distans?Vi erbjuder nu digitala diagnostiska instrument, som bland annat är idealiska för användning i telemedicinska applikationer. Våra digitala diagnostiska instrument finns i tre modeller: otoskop, oftalmoskop och dermatoskop..
2021-04-13Träffa oss på SAMTIT Kongress, 21-22 aprilVi önskar dig välkommen in till SAMTITs digitala mässgolv där du kan besöka vår monter. Innan mässan startar kan du besöka vår hemsida, där vi berättar om de nyheter och utvalda produkter som vi kommer att visa i montern under mässan. Här kan du redan nu titta på filmer och ladda ner datablad..
2020-11-18Vagn med hotswap-batterier säkrar strömförsörjningenDenna ergonomiskt utformade vagn är smidig och pålitlig för mobilt arbete. Vagnen Hummingbird anpassas efter användningsområde och kan utrustas med en mängd olika tillbehör. Den är tillverkad i samarbete med vårdpersonal för en ergonomisk, effektiv och hygienisk arbetsplats. Vagnen är utrustad med höjdjustering som erbjuder möjlighet att arbeta både stående och sittande. Modellen finns utrustad med hotswap-batterier och LCD-fäste eller med plats för laptop..
2020-09-22Venus med hot swap ger en mobil arbetsstation dygnet runtPaneldatorerna ur Venus-serien är utrustade med dubbla batterier på upp till 260Wh som möjliggör en mobil arbetsstation för arbete dygnet runt. Du kan koppla upp datorn på vilken vagn du önskar och batterierna säkrar strömförsörjningen vart än du vill förflytta dig. Datorns batterier laddas enkelt genom nätadapter som kopplas in i vägguttaget..
2020-08-10Robust datorplatta som förenklar ditt arbetssättMed valbar processor, Hot Swap-batterier och utrymme för dubbla smartcardläsare har den sin givna plats i allt från ambulanssjukvården till att monteras upp på en vagn via VESA-fäste. NYHET! MD116 kan nu beställas med utökade optioner beroende på ditt behov!
2020-07-09ACCEL - nu förberedd för AI-teknikACCEL-serien är utrustad med Intel Quad Core Xeon / Intel Quad Core i7 / AMD Ryzen Embedded V1000-processorer som uppfyller de krav som ställs för att integrera AI i verksamheten avseende djup inlärning, programmerbarhet, beräkningskraft och energieffektivitet. Serien är kompatibel med flertalet datormoduler för AI-algoritmer och erbjuder Ultra-high-definition 4K-upplösning..
2020-06-16Zeus – nu med intern strömförsörjningZeus är den perfekta multi touch paneldatorn tack vare de flexibla strömförsörjnings- och lagringsmöjligheterna. Denna datormodell har nu uppgraderats med inbyggd strömförsörjning vilket ger dig ännu fler möjligheter..
2020-05-26Uppdaterad serie panel-PC - för bästa kvalitet och funktionMATE-2205 är ett utmärkt val av panel-PC för er verksamhet. Bildskärmen är högupplöst (1920X1080) och har ett kontrastförhållande på 3000:1 samt 178 grader bred betraktningsvinkel, vilket säkrar god bildkvalitet. Det finns en mängd valbara optioner till modellen samt plats för videofångstkort. Du kan även beställa datorn i formatet 24”. Välj MATE för bästa kvalitet och funktion..
2020-04-22Venus - batteridriven dator för arbete i fartenDen omtyckta datorserien Venus-223 från Onyx, kan nu även beställas utrustad med AMD Ryzen processor. Denna kraftfulla CPU med en klockhastighet på 2,3GHz erbjuder hög prestanda samt utmärkt grafik via den integrerade grafikprocessorn Radeon Vega 3. Denna dator är kompatibel med alla Onyx batterimodeller så att du kan säkra din strömförsörjning och arbeta mobilt..
2019-11-19Kampanj på vagnarJust nu har vi kampanj på vagnar som finns i vårt showroom..
2019-09-16Träffa oss på MedicinteknikdagarnaVi ställer ut på Medicinteknikdagarna (MTD) i Linköping den 2-3 oktober 2019. I detta nyhetsbrev presenterar vi några av de produkter och nyheter vi kommer att visa.
2019-07-29Handhållen enhet för vårdenVi introducerar nu en ny serie PDA-enheter för vården på 5" respektive 7” som tillverkas av Onyx Healthcare Inc. och går under namnet Julia. Dessa handhållna enheter har en batteritid på upp till 12 timmar, är lätta att rengöra och levereras med Android OS.
2019-04-12Suveräna skärmar för det digitala operationsrummetArbetet i dagens allt mer digitala operationsrum kräver att viktig information, såsom patientens vitaltecken, och bilder eller filmer simultant kan visas på skärmar. Med de senaste teknikerna inom displayteknik, erbjuder Onyx ACCEL-seriens stora skärmar med ultra-high-definition 4K upplösning med IntelXeon och Core i7 quad core processorer..
2018-12-17Små fläktlösa datorer med många möjligheterSerien MEDPC-9000 är högpresterande medicinklassade Box-PC, som är kompakta och smidiga men som ändå erbjuder möjlighet att utöka portar och prestanda. MEDPC-9000-serien har ett aluminiumhölje och innehåller inte fläktar som annars riskerar att sprida damm och bakterier..
2018-11-20Så här tar du hand om dina produkter för bästa hygienI detta nyhetsbrev ger vi dig användbara tips på hur du på bästa sätt rengör medicintekniska produkter. Vi ger tips som gäller dator, tangentbord, mus och vagn. Vi tipsar om vilka rengöringsmedel som är bra och vad du ska undvika. Observera att elektronisk utrustning alltid ska vara bortkopplad från elnät och avstängd vid rengöring.
2018-09-21Kostnadseffektiv och mångsidig paneldatorAxiomtek har fått internationellt erkännande för sina innovativa mönster och enastående kundnöjdhet. I detta nyhetsbrev vill vi presentera två medicinklassade paneldatorer som ger dig möjlighet att ha full kontroll på patientmiljön omkring dig, samtidigt som du har journalsystem och möjlighet till dokumentation nära till hands..
2018-08-15Flexibel vagn med smart portabelt batteripackVagnen vexio-cart, från ITD, finns nu med ännu fler valmöjligheter som till exempel utökad höjdjustering och fler grenuttag! Vagnen utrustas lämpligen med en batteripack för att säkra strömförsörjningen..
2018-04-16Kraftfullare processor till en omtyckt datorserieVenus är en serie fläktlösa batteridrivna paneldatorer från Onyx för mobilt arbete, med två kraftfulla batterier som enkelt byts ut och laddas utan att orsaka något avbrott i arbetet. Batterierna är lättillgängligt placerade på datorns bakpanel och byts ut via så kallad Hot Swap-teknik.
2017-09-11Robust och tålig datorplatta specialgjord för ambulansenMD116 från Onyx är en medicinskt godkänd och särskilt utvecklad datorplatta för ambulanssjukvård. Denna platta säkerställer den tekniska kommunikationen, samt bearbetar höga informationsflöden..
2017-08-17Datorplatta för vården med skarp bildVi har nöjet att presentera en MDD-godkänd Datorplatta från Onyx. Denna surfplatta är certifierad för vården och kan lätt spritas av..
2017-07-03Kom ihåg att rengöra din datorAlla som arbetar inom hälso- och sjukvården känner till de basala hygienrutiner som finns. Men hur ofta rengör du datorn eller tangentbordet?
2017-06-19En ergonomisk arbetsplatsVi har ett brett utbud av vagnar för vården. Oavsett om du söker en vagn som är robust och slukar mycket förvaring, eller en nätt och smidig som inte får ta stor plats, har vi en lösning för dig. Givetvis finns även höj- och sänkbara vagnmodeller..
2017-05-17Svårslagen ergonomisk arbetsstationLättrullad vagn med batteridrift, tillsammans med en modern paneldator och ett tangentbord med dimbar belysning, blir en svårslagen ergonomisk kombination..
2017-01-10Robust och stabil vagn som klarar upp till 180 kgDen robusta vagn compact-cart, från ITD, rymmer nyttolaster på upp till 180 kg. Utrustningen erbjuder ett brett urval av konfigureringar då den finns i flera olika bredder och höjder..