JoR AB

Grundat 1986

JoR AB grundades 1986 och har under åren berikats med bred kompetens och nyttiga erfarenheter. Företaget består idag av 2 avdelningar: Measurement och Medical. JoR Medicals kunder är allt från mindre vårdinrättningar till stora sjukhus över hela Sverige.

JoR Medical levererar medicinteknisk utrustning till vården. Vårt breda sortiment består av robusta vagnar för vården, smidiga datorvagnar, fasta vägglösningar och pivotarmar samt patientnära datorer med tillhörande kringutrustning. Produkterna vi säljer är tillverkade och godkända för att utstå de tuffa krav som ställs inom vården. JoR är även ett certifierat servicecenter för Onyx datorer.

JOR AB

Vår styrka och vårt fokus

Vi har medicinsk utbildning och egen erfarenhet av att arbeta kliniskt inom såväl akutsjukvård som primärvård, omsorg och flertalet andra områden vilket gett oss en värdefull erfarenhet av den vardag våra kunder befinner sig i.

Vi samarbetar med leverantörer som är mycket erfarna inom hälso- och sjukvården, och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar med de tillbehör du behöver för att skapa en ergonomisk arbetsplats med patientsäkerheten i centrum. Kvalitet, ergonomi och hygien är våra ledord.

Folder om JoR AB

Välkommen att ladda ner vår folder om JoR AB!

Miljöarbete

JoR AB är anslutna till FTI (Förpacknings- och Tidningsinsamling) för återvinning av förpackningar, samt El-Kretsen: ett insamlingssystem för återvinning av elektronik och batterier.

El-Kretsen logo
FTI logo

JoR AB sponsrar

Aktiv skola brinner för att skapa en bättre skola i Sverige. De har valt att fokusera på områdena droger, grooming, hälsa, miljö och mobbning. Vill man skapa en bättre skola går det inte att bortse från dessa områden som är ofrånkomligt förenade med kunskapsinhämtning och elevernas möjligheter till en positiv utveckling.

Nattvandrarna är en ideell organisation som bildades 1989 och har sitt syfte att finnas som vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor som rör sig ute på kvällar och nätter.

JoR AB är även stolt sponsor till Noll Tolerans mot Mobbning som grundades 2004 för att motverka mobbning och kränkande behandling. Med hjälp av föreläsningar och kostnadsfritt undervisningsmaterial har de utbildat tusentals lärare och på senare år även lagt stort fokus på att skapa film. Deras devis är att varenda unge ska ha rätt till en trygg och säker skolmiljö!

JoR AB sponsrar

JoR sponsrar Nattvandrarna

Nattvandrarna är en ideell organisation som bildades 1989 och har sitt syfte att finnas som vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor som rör sig ute på kvällar och nätter.

Aktiv skola logotype

Aktiv skola brinner för att skapa en bättre skola i Sverige. De har valt att fokusera på områdena droger, grooming, hälsa, miljö och mobbning. De anser att om man vill skapa en bättre skola går det inte att bortse från dessa områden som är ofrånkomligt förenade med kunskapsinhämtning och elevernas möjligheter till en positiv utveckling.

JoR AB är även stolt sponsor till Noll Tolerans mot Mobbning som grundades 2004 för att motverka mobbning och kränkande behandling. Med hjälp av föreläsningar och kostnadsfritt undervisningsmaterial har de utbildat tusentals lärare och på senare år även lagt stort fokus på att skapa film. Deras devis är att varenda unge ska ha rätt till en trygg och säker skolmiljö

Läs vidare!

Kontakt-
uppgifter

Här hittar du adress, telefon, organisationsnummer med mera.

Köp-
villkor

Information om JoR AB:s betalnings- och leveransvillkor.

Våra
leverantörer

Här hittar du en beskrivning av våra samtliga leverantörer.

Nyhetsbrev
Anmälan / Arkiv

Anmäl dig till framtida nyhetsbrev eller sök efter tidigare utskick.

Vill du
ha support?

Ring oss eller fyll i supportformuläret så återkommer vi till dig!

Cookie
Policy

Hantera dina inställningar gällande cookies på vår webb.