Veterinär och djursjukvård

Veterinärmottagningar har många gånger en varierad verksamhet och mycket varierande patienter. Därmed behöver miljön vara anpassad för att passa besök av såväl Grand Danois som hamster. Vad gäller utrustning ställs samma höga krav på hygien och prestanda som vid vilken vårdinrättning som helst.

I mottagningsrummen behöver personalen kunna rengöra tangentborden och skärmarna mellan besöken. I operationsrum och röntgen höjs kraven ytterligare. Där behövs datorer med hög prestanda och bildåtergivning av hög kvalitet för att klara kontinuerlig övervakning av vitalparametrar samt visa tillförlitliga bilder.

Hos oss hittar du avtorkningsbara och tvättbara tangentbord och möss, datorer och skärmar som du kan rengöra enligt gällande hygienrutiner, och som klarar det uppdrag du ger dem. Vi har också vagnar som gör din utrustning mobil om den behöver flyttas mellan undersökningsrum eller operationssalar. I vårt sortiment finns även batterilösningar som säkerställer strömförsörjning även vid strömavbrott. För veterinärer som arbetar i fält finns robust utrustning som klarar både tuff miljö, tuffa krav på funktion och tuff rengöring.

Urval av lämpliga produkter presenteras inom kort på denna sida.

Några av våra leverantörer på detta område är:
Amico, ITD, Man & Machine och Onyx. Se alla våra leverantörer här.