Laboratorieverksamhet

I laboratorier, såväl små som stora, enkla som mer avancerade, ställs höga krav på att kunna kontrollera omgivningen. Vi har produkter för användning i laboratorium som klarar tuff rengöring och tål höga krav på prestanda och kvalitet. Våra datorer och skärmar är snabba, har hög upplösning och exakt färgåtergivning för att kunna leverera tydliga och korrekta bilder i nutid. Se även våra tvättbara tangentbord och möss som är lämpliga för denna miljö.

Några av våra leverantörer på detta område är: Ergotron, Man & Machine och Onyx. Se alla våra leverantörer här.

Välkommen att ringa oss eller använd vårt kontaktformulär!

Vi hjälper gärna till att utforma en optimal lösning för just dina behov! Tillsammans går vi igenom vilka önskemål och krav som finns och utformar en produkt som passar.

Laboratorie-
verksamhet

I laboratorier ställs höga krav på att kunna kontrollera omgivningen. Hos JoR AB hittar du produkter som klarar tuff daglig rengöring och erbjuder hög prestanda och kvalitet. Välkommen att kontakta oss!!

Trådlös optisk mus med IP65-klassning

C Mouse

Ser ut och känns som en standardmus. Rengör med standardiserat desinfektionsmedel för vårdmiljö. IP65. Finns både med kabel och trådlös.

LÄS MER

MEDDP

Serie bildskärmar tillverkade i fullHD LCD-teknik. Med LED-belysning.
Helt slät design.

I laboratorier, såväl små som stora, enkla som mer avancerade, ställs höga krav på att kunna kontrollera omgivningen. Vi har produkter för användning i laboratorium som klarar tuff rengöring och tål höga krav på prestanda och kvalitet.

Panel-PC för vården, MATE

MATE-serien

Panel-PC för arbete som kräver högupplöst bild.

LÄS MER

Panel-PC med hotswap Venus-serien från ONYX

VENUS-serien

Panel-PC med dubbla batterier för arbete dygnet runt.

LÄS MER

Våra datorer och skärmar är snabba, har hög upplösning och exakt färgåtergivning för att kunna leverera tydliga och korrekta bilder i nutid. Se även våra tvättbara tangentbord och möss som är lämpliga för denna miljö.

Slim Cool +

Vid platsbrist, eller av hygieniska skäl, är detta kompakta tangentbord ett bra alternativ. Med integrerad styrplatta slipper du använda en extern mus.

Slim Cool

Helt tätat tangentbord. Kompakt liten modell utan styrplatta. IP68.

Tangentbord i latex-fri silikon för vården

Really Cool

Helt tätat tangentbord. Kan torkas, desinficeras och nedsänkas i vätska vid rengöring. IP68.

LÄS MER

Really Cool Touch

Tangentbord i fullstorlek. Helt tätat i latex-fri silikon. Med styrplatta.

LÄS MER

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till att utforma en optimal lösning för just dina behov! Tillsammans går vi igenom vilka önskemål och krav som finns och utformar en produkt som passar.

Ring oss på 018-34 28 20 eller använd vårt kontaktformulär.