Akutsjukvård

Till akuten kommer patienter både via ambulans och på egen hand. En första bedömning, triage, är avgörande för att kunna ge rätt vård vid rätt tidpunkt. Anamnes tas via öppna frågor och patienten undersöks vidare med exempelvis blodprover, vilo-EKG och röntgen. Vid trauma krävs omfattande samverkan mellan olika professioner. Ett traumarum är utrustat med både anestesiologisk och kirurgisk utrustning samt har tillgång till röntgenutrustning och ultraljud. Patienten har ofta skador i fler än ett organ och åtgärdas enligt ATLS konceptet: Frigör luftvägarna, initiera andning, säkra blodcirkulation, uteslut neurologisk dysfunktion samt utför systematisk helkroppsundersökning. I traumarummet krävs utrustning som enkelt kan rengöras och som är pålitlig. Vi erbjuder både medicinskt godkända bildskärmar och datorer samt vagnar anpassade för daglig rengöring. Vi har även ett stort utbud tangentbord och möss som enkelt kan tvättas och desinficeras.

Några av våra leverantörer på detta område är:
Amico, Ergotron, ITD, Man & Machine och Onyx. Se alla våra leverantörer här.

Fullstort tangentbord för vården med numerisk del

Välkommen att ringa oss eller använd vårt kontaktformulär!

Vi hjälper gärna till att utforma en optimal lösning för just dina behov! Tillsammans går vi igenom vilka önskemål och krav som finns och utformar en produkt som passar.

Akut-
sjukvård

Hos JoR AB hittar du både medicinskt godkända bildskärmar och datorer samt vagnar anpassade för daglig rengöring. Vi har även ett stort utbud tangentbord och möss som enkelt kan tvättas och desinficeras. Välkommen att kontakta oss!

Vagn för vården Hummingbird CTM med fast höjd

Hummingbird CTM

Smidig vagn med fast höjd som kan beställas i flera höjder. Stilrent och kostnadseffektivt val.

LÄS MER

CareFit Slim

Ergonomisk och lättmanövrerad vagn för vården med manuell höjdjustering. Bra alternativ för trånga utrymmen.

Vagn för vården med elektrisk höjdjustering

StyleView SV43

Vagn med manuell höjdjustering. Lådsystem med automatisk låsning för säker och effektiv medicinhantering.

LÄS MER

Till akuten kommer patienter både via ambulans och på egen hand. En första bedömning, triage, är avgörande för att kunna ge rätt vård vid rätt tidpunkt. Anamnes tas via öppna frågor och patienten undersöks vidare med exempelvis blodprover, vilo-EKG och röntgen.

Panel-PC med hotswap Venus-serien från ONYX

Venus

Panel-PC med dubbla batterier för arbete dygnet runt.

LÄS MER

Panel-PC för vården, MATE

MATE

Panel-PC för arbete som kräver högupplöst bild.

LÄS MER

Bildskärm för vården MEDDP-622

MEDDP

Bildskärmar tillverkade i helt slät design med dolda knappar för att uppfylla vårdens höga hygienkrav. IP22.

LÄS MER

Vid trauma krävs omfattande samverkan mellan olika professioner. Ett traumarum är utrustat med både anestesiologisk och kirurgisk utrustning samt har tillgång till röntgenutrustning och ultraljud. Patienten har ofta skador i fler än ett organ och åtgärdas enligt ATLS konceptet: Frigör luftvägarna, initiera andning, säkra blodcirkulation, uteslut neurologisk dysfunktion samt utför systematisk helkroppsundersökning. I traumarummet krävs utrustning som enkelt kan rengöras och som är pålitlig.

UPower Pro

Smart batterilösning. Ser till att strömmen aldrig bryts till din dator, vagn eller annan medicinsk utrustning.

Vi erbjuder både medicinskt godkända bildskärmar och datorer samt vagnar anpassade för daglig rengöring. Vi har även ett stort utbud tangentbord och möss som enkelt kan tvättas och desinficeras.

Tangentbord i latex-fri silikon för vården

Really Cool

Helt tätat tangentbord som kan torkas, desinficeras, och nedsänkas i vätska vid rengöring. IP68. Option: magnetisk fästning.

LÄS MER

Petite Mouse

Liten kompakt optisk mus i latex-fri silikon. Tvättbar, IP68. Option: magnetisk fästning.

LÄS MER

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till att utforma en optimal lösning för just dina behov! Tillsammans går vi igenom vilka önskemål och krav som finns och utformar en produkt som passar.

Ring oss på 018-34 28 20 eller använd vårt kontaktformulär.