Support

Om du fyller i detta formulär nedan kommer en expert att kontakta dig för vidare felsökning, hjälp och instruktioner.

Gällande reparationer eller kalibreringar hanteras det av vår serviceavdelning i Knivsta. Vid alla typer av inskicksärenden, skall JoR support kontaktas först för vidare instruktioner om märkning.

Är ärendet akut? Ring oss direkt på telefon: 018-34 28 20

Vid tekniska frågor eller behovsanalys inför inköp av mätsystem, kontaktar du oss bättre direkt via:

  1.  APPLIKATIONER/Hjälp med fysik/mekanik om det gäller mätteknik inom fysik/mekanik eller industridatorer och tillbehör.
  2.  APPLIKATIONER/Fysiologi Applikationsexempel om det gäller frågor kring fysiologiska mätsystem för forskning eller kurslaborationer.
Vissa produkter har tillverkats i olika versioner med små skillnader i funktion som kan ha betydelse, så ange hela modell-/artikelnummer.
Ange gärna serienummer. Detta är extra viktigt när det gäller garantiärenden.
Om problemet involverar programvara/drivrutiner: ange versionsnummer, samt operativsystem.
Viktigt är att beskriva problemet på ett sådan sätt att vi om möjligt kan reproducera felet eller förstå sammanhanget till din fråga.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Om du har bilder, skärmdumpar, datafiler eller andra dokument som hjälper till att beskriva felet, eller som är nödvändiga för att reproducera kan du bifoga dessa här. OBS: Om du har ett filformat som inte kan laddas upp i webinterfacet, går det bra att skapa en zip-fil och ladda upp den.
Vänligen fyll i din E-mailadress så vi kan kontakta dig.

När du skickar in detta formulär samtycker du till att vi lagrar dina uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. För mer information, se GDPR/Integritetspolicy