Våra leverantörer

Alliance Sensor Group (ASG) erbjuder ett antal olika LVDT-givare samt elektronik för att mäta rörelser. Ett företag med mångårig erfarenhet. Startades och drivs av familjen Schaevitz. Företaget beläget i New Jersey, USA.

Axiomtek är tillverkare av industridatorer. Axiomtek har internationellt erkännande för sina innovativa mönster och enastående kundnöjdhet. Företaget är beläget i Taiwan.

BIOPAC tillverkar kompletta flexibla och lättanvända fysiologiska mätsystem, både för forskning och utbildning. För studier på både människa och djur. BIOPAC är beläget i Californien, USA.

Casella tillhandahåller användarvänliga mätsystem för ljud- och bullermätningar. Samtliga modeller finns tillgänliga som både Klass 1 och Klass 2. Företaget är beläget i Bedford, England.

measX GmbH ingår i National Instruments sfär och producerar den välkända och mycket lättanvända mät-programvaran DASYLab för datainsamling och analys. Företaget är beläget i Tyskland.

Dataforth är tillverkare av förstärkarmoduler för mätteknik och automation. I sortimentet kan du finna den välbekanta industristandardmodulen (SCM)5B med flera. Företaget är beläget i Arizona, USA.

Telemetrie Elektronik / Datatel är specialister på små telemetrisystem för svår miljö. De har hög tillförlitlighet och noggrann signalöverföring. Systemen används för bl.a. moment-mätning och mätning av temperatur på hjul. Företaget är beläget i Tyskland.

IOtech har sammanslagits med Measurement Computing, som är en av världens största tillverkare av mätkort för installation i persondatorer. Företaget är beläget i Massachusetts, USA.

Kyowa Electronic Instruments Co., Ltd. startade 1949 och är tillverkare av mätgivare och tillhörande instrument. Företaget tillhandahåller ett stort sortiment av givare och mätsystem med hög kvalitet. Företaget är beläget i Japan.

Measurement Computing Corporation (MCC) är en av världens största tillverkare av mätkort för installation i persondatorer. Företaget är beläget i Massachusetts, USA.

Monitran är tillverkare av positionsgivare och accelerometrar. Företaget är främst leverantör av kostnadseffektiva sensorer men har utökat sin portfölj av projektledningskunder. Företaget är baserat nära High Wycombe i England.

Tillhandahåller lastceller och vägningselektronik. En ständig innovation av produkterna och en permanent service till kunderna, gör att SENSOCARs lastceller ligger i framkant när det kommer till att tillgodose de högsta kraven som ställs inom vägning av olika branscher. Företaget är baserat i Barcelona, Spanien.