JoR Measurement

Vi blir gärna din mätpartner

Vi är specialister på mekaniska och fysiologiska mätsystem och under avdelningen JoR Measurement hittar du både kvalitetskomponenter från utvalda tillverkare samt nyckelfärdiga system som vi sätter samman efter dina varierande behov. Våra kunder finns t.ex. inom produktutveckling i teknisk industri, samt bland forskning på universitet och högskolor.

Sök information
via
produkt

Sök information
via
applikation

Sök information
via produkt

Sök information
via applikation

Från givare till analys
och mätrapport

Vi på JoR Measurement är experter inom mätteknik och tillhandahåller produkter för hela kedjan – från givare till analys och mätrapport. Vi bidrar med lång erfarenhet och hjälper dig med vilken utrustning som är lämplig för just din applikation. Support- och försäljningsprocessen för tekniska mätsystem är integrerad och sköts av produktexperter, då vi är angelägna om att du får rätt utrustning från början. Varmt välkommen att boka ett besök med en produktkunnig. Antingen kommer vi till dig, du till oss, eller så tar vi det via webben!

Vi står till tjänst med personlig rådgivning inför mätningar, löpande produkt- och applikationssupport för våra kunder, samt till viss del mätuppdrag inom mätteknik då vi kan genomföra hela mätningar.

Få nyheter, erbjudanden och intressanta applikations-berättelser direkt till din e-post!

Våra leverantörer

Våra leverantörer av allt från givare till analys.