Nyhetsbrev från JoR Medical
Robust datorplatta som förenklar ditt arbetssätt
Med valbar processor, Hot Swap-batterier och utrymme för dubbla smartcardläsare har den sin givna plats i allt från ambulanssjukvården till att monteras upp på en vagn via VESA-fäste.

NYHET! MD116 kan nu beställas med utökade optioner beroende på ditt behov!

Modellen MD116i med inbyggd VPU, Intel Movidius Myriad X kan utföra de avancerade AI-beräkningar som krävs. Ultraljuds- och EKG-undersökningar är exempel på användningsområden där en handhållen datorplatta som MD116i med fördel kan integreras och underlätta diagnostiken.
Denna medicinskt godkända datorplatta levereras med dubbla Hot Swap-batterier som möjliggör kontinuerlig strömförsörjning. Batterierna kan med enkelhet bytas ut för laddning, en i taget, utan att du förlorar några data.
Tillhörande dockningsstation kan monteras på vagn via sitt VESA-fäste och plattan anpassas därmed efter ditt arbetssätt. Med ett enkelt handgrepp frigörs datorplattan från sin dockningsstation och kan då användas som bärbar enhet. Till datorplattan finns även fordons-dockning som option för ambulanssjukvården.

Se video om datorplattan MD116!
Intel AI Accelerator Movidius Myriad X VPU
Intel Movidius Myriad X är en kraftfull VPU med låg energiförbrukning för djupinlärning och AI-programmering. Denna VPU processar hastigheter upp till 105 fps och är kompatibel med Intels djupinlärningsverktyg Open VINO toolkit som möjliggör AI-inferens.
Sammanfattning av finesser:

- Medicinskt godkänd 12" datorplatta
- Användarvänlig och lätt att bära med sig
- Intel Apollo Lake / Sky Lake U / Kaby Lake U Processor
- Dubbla smartcardläsare som option för säker inloggning
- Dubbla Hot Swap-batterier för kontinuerlig strömförsörjning
- Dockningsstation som option för snabb och enkel uppladdning
- WiFi / Bluetooth / LTE modem
- Robust och tålig touchskärm (gorillaglas finns som option)

MD116 / MD116i är IP65 kapslad och tål daglig rengöring med desinfektionsmedel. Certifierad i enlighet med EN 60601-1-2:2015(V4.0) EN 60601-1:2006/A1:2013(V3.1) samt EN 300 328 (V.2.1.1), EN 301 893 (V.2.1.1)
LÄS MER OM MD116
Välkommen att kontakta oss!

018-34 28 20

medical@jor.se
Vill du avregistrera dig från våra nyhetsbrev? Avregistrera nyhetsbrev
Välkommen in på vår hemsida: www.jor.se/medical
JoR AB, Rubanksgatan 4, 741 71 Knivsta