Nyhetsbrev från JoR Medical
Träffa oss på MTD och vi kan berätta om våra spännande nyheter!

Vi ställer ut på Medicinteknikdagarna (MTD) i Linköping den 2-3 oktober. Nedan finns några av de produkter och nyheter vi kommer att visa.

Välkommen till vår monter, nr 14!
Very Cool – nyhet från Man & Machine

Very Cool är ett tangentbord med snygg och tvättbar design med möjlighet att använda överdrag som kan tvättas i autoklav. Det har justerbara fötter för att man skall kunna använda tangentbordet i vinkel, och stora tecken för att du enkelt ska kunna se tangenterna under olika ljusförhållanden.

Vid rengöring av tangentbordet kan du låsa tangenterna med en smart låsfunktion och undviker på så sätt att oönskade tecken skrivs. Tangentbordet finns även i magnetisk modell och går att beställas i olika färger.
Läs mer om Very Cool
Vagn med hot-swap batterier

Hummingbird är en högkvalitativ höj- och sänkbar vagn med strömförsörjning till din dator. Batterierna byts ut med ett enkelt handgrepp vilket underlättar för all vårdpersonal att se till att batterierna är fräscha hela dygnet.
Läs mer om Hummingbird
Handhållen enhet för vården

Vi visar den nya serien av PDA-enheter för vården på 5" respektive 7” som tillverkas av Onyx Healthcare Inc. och går under namnet Julia. De har en batteritid på upp till 12 timmar, är lätta att rengöra och levereras med Android OS. Julia har kapacitiv pekskärm, WLAN, bluetooth och streckkodsläsare. Serien är IP65-klassad och är smidig att bära med sig i rocken.

Typiska applikationer är streckkodsverifiering vid medicinering och QR-kodsläsning för att enkelt kunna läsa av instruktioner om apparater eller funktioner.
Läs mer om Julia 5"
Läs mer om Julia 7"
Välkommen att kontakta oss!

018-34 28 20

medical@jor.se
Vi ses!
Vill du avregistrera dig från våra nyhetsbrev? Avregistrera nyhetsbrev
Välkommen in på vår hemsida: www.jor.se/medical
JoR AB, Rubanksgatan 4, 741 71 Knivsta