Nyhetsbrev från JoR Medical
Suveräna skärmar för det digitala operationsrummet
Arbetet i dagens allt mer digitala operationsrum kräver att viktig information, såsom patientens vitaltecken, och bilder eller filmer simultant kan visas på skärmar. Då bilderna kan vara såväl röntgenbilder som kirurgiska bilder ställs det extremt höga krav på återgivningen. Det ska också vara enkelt för operationspersonal att få en överblick och enkelt kunna navigera på skärmen.

Med de senaste teknikerna inom displayteknik, erbjuder Onyx ACCEL-serien stora skärmar med ultra-high-definition 4K upplösning med IntelXeon och Core i7 quad core processorer, kapacitiv multi-touch skärmar och multipla videoinputs för hög kvalitet och effektivitet.
* 32” 4K UHD High resolution & high brightness display
* Intel Xeon och Core i7 Quad-core processorer
* Tre PCI Express slots för high-end grafik, fiber LAN och UHD Video Capture
* Förbättrad funktionalitet för medicinsk bildåtergivning
* IP65-klassad front med antimikrobiell yta
LÄS MER OM SKÄRMARNA
XXL-batterier
Tappar dina batterier kraft? Nu lanserar Onyx ett XXL-batteri med en kapacitet på 12060mAh och 130Wh batterikapacitet. Den har även en smart inbyggd statusindikator på toppen. Batteriet är kompatibel med alla Venus- och UPower-varianter.
DATABLAD XXL-BATTERI
Träffa oss på SAMTIT 8-10 maj
Den 8-10 maj ställer vi ut på SAMTIT kongress på Infra City i Upplands Väsby. Vi visar ett urval av vårt sortiment och även nyheter från ONYX. Välkommen förbi vår monter!
Välkommen att kontakta oss!

018-34 28 20

medical@jor.se
Vill du avregistrera dig från våra nyhetsbrev? Avregistrera nyhetsbrev
Välkommen in på vår hemsida: www.jor.se/medical
JoR AB, Rubanksgatan 4, 741 71 Knivsta